Proslave dječjih rođendana!

Rođendan je organiziran-vođen kroz razne natjecateljske igre i animacije, nezaboravan disco tulum. Iskusna teta animator (odgajateljica sa višegodišnjim iskustvom u radu sa djecom) pružiti će djeci mnoštvo smijeha, zabave, igara, disco tulum.

U cijenu su uračunate:

  • pozivnice,
  • djevojka koja vodi rođendan kroz animaciju, radi FACE PAINTING, ako vi to dozvolite, djevojka vodi rođendan kroz različite igre, podjelu diploma.
  • naše su grickalice i sokovi koliko god zažele,
  • poklon majica od igraonice za slavljenika.
  • djevojka slika cijeli rođendan pa dobijete cd sa slikama, 50ak kvalitetnih slika, ali cd preuzimate tek od sljedećeg dana.
  • tortu možete naručiti preko nas, pizze naručujemo prije rođendana po cijeni pizzerije 33 kn ili 35 kn po pizzi (pa možete naručiti 3, 4 ili više pizza ovisno koliko djece dođe na rođendan)

Torta nije uračunata u cijenu.
Ukoliko nemate riješenu tortu, možete je naručiti preko nas, pa vas čeka u hladnjaku. Ne morate ići dogovarati je negdje i kasnije opet ići po tu tortu. Torte su jeftinije od bilo koje slastičarnice i izvrsne su, cijenom od 150 do 230 kn.

Cijena proslave rođendana:

2 sata 3 sata
550,00 660,00
Cijena je do 15-ero djece Cijena je do 15-ero djece

Cijena je do 15-ero djece;
uključene su pozivnice, CD sa slikama, grickalice, sokovi i poklon majica za slavljenika

Jezična igraonica

Učenje stranog jezika prilagođeno je predškolskom i školskom uzrastu djece. Djeca brzo i lako uče kroz pjesmice, brojalice, priče i bogati slikovni materijal...

Malo dijete i strani jezik (prema Kenn Apel, "Jezik i govor od rođenja do 6. godine" u izdanju Ostvarenja, travanj 2004.)

Mnogi roditelji se pitaju kada bi njihova djeca trebala početi učiti strani jezik. Kao što pokazuju istraživanja, ako je dijete dobro govorno razvijeno, nema baš mnogo smisla čekati do osnovne škole da bi se uveo novi jezik. Već negdje početkom 7. godine djetetov mozak postupno slabi u svojoj sposobnosti usvajanja jezika.

Učenje stranog jezika u predškolskoj dobi (između 3. i 7. godina) može biti kao dodatno sredstvo stimuliranja mozga, odnosno promišljenog obogaćivanja vašeg predškolca, a poznavanje jednog ili više stranih jezika će mu kasnije u životu dati ogromnu prednost. Naravno edukativni materijal za učenje stranog jezika treba biti prilagođen predškolskoj dobi.

Danas je na tržištu dostupno obilje edukativnih kompleta (slikovnice na stranim jezicima, ilustrirani rječnici i video kazete za djecu). Evo jednog zanimljivog istraživanja koje pokaze važnost ranog početka učenja stranog jezika.

Psihologinja Elissa Newport s unverziteta u Charlottesvilleu, Virginija (SAD) su izučavale korejske i kineske imigrante u Sjedinjene Države koji su počeli učiti engleski jezik između 3. i 39. godina. Imigranti su popunjavali test iz engleske gramatike i istraživači su otkrili da bodovi nisu ovisili o tome kako su dugo ispitanici govorili engleski, već o tome koliko su rano u životu stigli u Ameriku. Oni koji su počeli usvajati jezik u dobi između 3. i 7. godine, konačno su govorili poput domaćih, s dobrom uporabom gramatike i bez razaznatljivog akcenta.

Ako sustigli u dobi između 11. i 15. godina imigranti su postigli samo pola te vještine, ako su počeli učiti engleski nakon 17. godina,postizali su samo trećinu efikasnosti. Bilo da se radi o prvom ili drugom jeziku, očito je da s početkom usvajanja u predškolskoj dobi možemo samo dobiti. Ako ne počnemo, gubimo podlogu propuštajući izlaganje jezika u vrijeme kad je otvoren taj prozor mogućnosti.

Termini: Jezična igraonica "Bajka" - Središće

Naziv grupe Dobna skupina Literatura Termini
Engleski 1 (predškolski) od 4 do 5 godina ZIG ZAG ISLAND Pon: 17:00 - 17:45
Sri: 17:00 - 17:45
Engleski 2 (predškolski) od 5 do 6 godina ZIG ZAG MAGIC Pon: 17:50 - 18:35
Sri: 17:50 - 18:35
Engleski 3 (školski 1) od 7 do 9 godina INCREDIBLE
ENGLISH 3
Pon: 18:50 - 19:35
Sri: 18:50 - 19:35
Njemački 1 (školski) od 7 do 9 godina JA KLAR 3 Pon: 19:40 - 20:25
Sri: 19:40 - 20:25

Cijena jezične igraonice je 240kn mjesečno.

UPISI U TIJEKU!

Igraonica Bajka

Adresa: Stonska 13, Središće, Zagreb
Mobiteli: 098/ 13 80 498
Telefoni: 01/66 00 156
E-mail: info@igraonice.hr

igraonice placanje karticama