Zumba

Kombinirajući brze i spore vruće latinoameričke ritmove sa popularnom glazbom različitih žanrova te koristeći se jednostavnim i zavodljivim plesnim koracima Zumba vas na zabavan način vodi kroz dinamičan intervalni trening.

Zumba fitness je program primjeren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li ili nemate plesnog iskustva, jeste li muško ili žensko. Zumba formula osnovnih plesnih koraka čini Zumbu dostupnu svima. Osnovni koraci koji se najčešće komponiraju u sat Zumbe su: merengue, salsa, reggaeton, cumbia, ali tu su još i svi ostali plesovi ovisno o instruktoru, pa se mogu naći i tango, samba, quebradita, bachata, hip-hop, rock & roll, lambada, twist itd.

Zumba fitness pruža blagodati aerobnog treninga ( pozitivno utječe na kardiovaskularni i kardiorespiratorni sustav te na smanjenje potkožnog masnog tkiva) i intervalnog treninga ( izmjenjuju se intervali visokog intenziteta sa intervalima aktivnog odmora dakle niskog intenziteta). U kombinaciji sa vježbama snage djeluje na sve mišićne kupine. Jačaju se i oblikuju noge, stražnjica, trbušna muskulatura, ruke, ramena, leđa, prsa.

Zumba® finess je svjetski priznati program vježbanja čije su blagodati i rezultate primijetili i prepoznali ljudi diljem svijeta. Dijeli se na:

  • Klasičan Zumba® fitness
  • Zumbatomic® (za djecu)
  • Zumba Gold® ( za početnike i starije, svima kojima odgovara malo lakši intenzitet)
  • Zumba® Toning ( za definiciju uz pomoć bućica)
  • Aqua Zumba ® (u vodi)
  • Zumba Sentao™ ( sa stolicom)

Princip je jednostavan: zabavom do rezultata!

Join the PARTY! Let's ZUMBA!!!

Termini po lokacijama za Zumbu

  Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak
Camelot - 20:30 - 21:30 - 20:30 - 21:30

Kontakt: 098/ 13 80 498
Cijena programa: 200 kn mjesečno

UPISI U TIJEKU!

S-Pole Factor

Uslijed ubrzanog ritma svakodnevnih životnih obaveza mnoge žene zatomile su samopouzdanje, britkost i posebnost svog senzualnog bića. S - pole factor osmišljen je upravo za njih.

Trening S - pole factora sjedinjuje jogu, gimnastiku i plesne pokrete, a koncipiran je u dva dijela: prvi dio čine vježbe na podu koje se izvode uz prigušenu rasvjetu u intimnoj atmosferi plesne dvorane, a drugi dio su vježbe na šipci te ples sačinjen od naučenih elemenata.

Ples na šipci kojeg izvodimo u našoj plesnoj dvorani nema nikakvog dodira s dogmom vulgarnog načina ženskog pokreta u muškim klubovima i motorističkim zabavama.

U našoj dvorani za vrijeme treninga S - pole factora muškarcima je ulaz zabranjen, a dvorana se pretvara u mjesto dobre i poticajne ženske zabave. Nije potrebno prethodno znanje plesa ili joge, a S - pole factor mogu vježbati sve žene bez obzira na tjelesne propozicije i godine.

Želite li izgraditi svoje samopouzdanje, naučiti hodati svojim gipkim i senzualnim hodom u visokim potpeticama, zavrtjeti se oko šipke i naučiti pokoji zavodljivi trik samo za sebe i svoga partnera, mi smo pravo mjesto za vas!

Termini po lokacijama za S-Pole Factor

  Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak
Camelot 20.30 - 22.00 - 21.00 - 22.30 - -

Kontakt: Camelot - 099/312-12-10 Vesna
Kontakt: 098/ 13 80 498
Cijena programa: 250kn mjesečno.

UPISI U TIJEKU!